Nyezalezhnaja

Nyezalezhnaja

Európa elárulta Ukrajnát:Ez nem ATO (terrorellenes hadművelet), hanem valódi polgárháború.

2017. július 02. - Pjotr Pavlovics

Európa elárulta Ukrajnát:Ez nem ATO (terrorellenes hadművelet), hanem valódi polgárháború. 


Angela Merkel szertefoszlatta Kiev reményeit és elismerte, hogy Ukrajnában polgárháború folyik.  Porosenko helyzete bonyolult.
2017 június 26 18:23 

full-merkel-1498490401.jpg


 

 

 

 

 

A lehetőségért, hogy Európa pénzalapjaiban kotorászhasson, Porosenko nagyon erőlködik, hogy az európaiak előtt az országában dúló polgárháborút leplezze. Ahelyett, hogy beismerné ezt a tényt, Kiev terrorizmus elleni háborúnak próbálja feltüntetni ezt és a háború sújtotta területet ATO* zónának nevezi.

Ennek ellenére, amennyiben az európaiak korábban feltétel nélkül Kiev oldalán álltak, most  gyökeresen megváltozott a helyzet. Még Petro Porosenko örök barátja Angela Merkel is váratlanúl "hátba szúrta" őt--belátta a nyilvánvalót.

Németországban,  az egyik pártértekezleten Merkel érintette Ukrajna témáját és kijelentette, hogy Kiev Ukrajna keleti részében nem terroristákkal, hanem saját országának polgáraival harcol.  Szavait a " Frankfurter Allgemeine Zeitung" kiadása idézi. 

Mindamellett Merkel nem mulasztotta el megemlíteni, hogy ezt az egészet Oroszország támogatja, ami nem csoda, ha figyelembe vesszük régóta tartó oroszellenes retorikáját.  Ennek ellenére Merkel fellépése tetemes kárt okozhat Ukrajnának.  Mint tudjuk az IMF nem különíthet el pénzeszközöket olyan országoknak, melyekben háború dúl.  Amíg Kiev leplezni tudja tényleges helyzetét, számíthat segítségre.  Most Merkel akkora csapást adott, hogy Kiev katasztrófa szélére került.

Figyelemre méltó, hogy az ukrán média, mely sosem mulasztja el közzétenni az ukrán-barát politikusok nyilatkozatait, Merkel bejelentéséről  mélyen hallgat. Erre hívta fel a figyelmet Makszim Goldarb, az ukrán társadalmi aktivista.  Ezenkívül az ukrán "hazafiak" váratlanul elhallgattak és nem kritizálták a német kancellárt.. A kancellár feltette magának a kérdést, hogy a helyi politikusok miért nem ragasztják rá az áruló bélyegét.

"Talán azért, mert ilyen vélemények egyre gyakrabban fogalmazódnak meg és hangzanak el vezető politikusok szájából, és a világ médiája és befolyásos nemzetközi szervezetek is  foglalkoznak vele?  És ezt tudja a jelenlegi hatalom is."-- mondta Goldarb.

A Nyugat már nem helyesel vakon Ukrajnának és nem bocsátja meg a bűneit. Kiev felhőtlen boldogsága véget ért, most várhatja a vádakat, amiért saját népe ellen visel háborút.  Porosenko igen nehéz helyzetben van.

*ATO - antiterrorista hadművelet


Forrás: https://newinform.com/65532-nozh-merkl-v-spinu-poroshenko-na-ukraine-ne-ato-a-grazhdanskaya-voina?utm_source=24smi&utm_medium=cpc&utm_term=2152&utm_content=1215981&utm_campaign=2582

A bejegyzés trackback címe:

https://nyezalezhnaja.blog.hu/api/trackback/id/tr3612630277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pjotr Pavlovics · http://blog.hu/user/1250387/tab/settings/ 2017.07.02. 21:12:28

Fordítóként megteszem az első kommentet. Nem biztos, hogy Európa azzal, hogy elengedte Ukrajna kezét
rosszat tett Ukrajnának. Csupán emlékeztetett, hogy az idősebb tetsvérrel, Oroszországgal kell sorsközösségben lennie.(Copyright:Emmanuel Macron)
süti beállítások módosítása