Nyezalezhnaja

Nyezalezhnaja

Vagy kontroll Ukrajna felett, vagy globális katasztrófa:Putyin új fenyegetése

2017. június 26. - Pjotr Pavlovics

Vlagyimir Putyin orosz elnök globális konfliktus kezdetét jósolja, amennyiben a Nyugat tovább folytatja  Ukrajna és Oroszország szembeállításának politikáját.

 

 Война в Украине infocentrum közleménye a replyua.net.-re való hivatkozással

Az Oroszországi Föderáció elnökének szavai szerint a Nyugat szándékosan szembeállítja Ukrajnát Oroszországgal, úgy gondolván, hogy ez Oroszországot gyengébbé teszi. Beszédében Putyin egyenesen kijelentette, hogyha a Nyugat  folytatja Oroszország feltartóztatásának politikáját, akkor a helyi háborús konfliktusok  egyetlen globális katasztrófába torkollhatnak. Erről Putyin az "Arktisz-- a párbeszéd területe" fórumon beszélt.

 

foto: replyua.net


"Pontosan tudjuk, hogy minél rosszabb az orosz-ukrán viszony annál jobb a Nyugatnak" —mondta Putyin, felajánlva Washingtonnak a Moszkvával való együttműködés útját.

Vlagyimir Putyin megemlítette az USA új elnökét Donald Trumpot is.  Nem bírálta, sőt megpróbálta igazolni, hogy egy ember akiben az oroszok nagyon reménykedtek, sőt akit az oroszok  amerikai titkosszolgálatok szerint segítettek a legmagasabb állami poszt elfoglalásában, egyáltalán nem úgy tevékenykedik, ahogy a Kreml szeretné. Putyin szerint Trump szeretné normalizálni az amerikai-orosz kapcsolatokat, de nem hagyják. 


http://warfare.com.ua/2017/03/31/ili-kontrol-nad-ukrainoy-ili-global/

A bejegyzés trackback címe:

https://nyezalezhnaja.blog.hu/api/trackback/id/tr10012621901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása